Mededelingen

September 2017

Even voorstellen…

Per 1 september hebben we Mark Drijvers en Susan Haasjes in de praktijk mogen verwelkomen. Samen met Henk Terwoert en Manon Bax vormen zij het team van tandartsen.

Susan: “Mijn naam is Susan Haasjes en vanaf 1 oktober 2017 mag ik het team in deze praktijk versterken. In juli 2017 ben ik afgestudeerd aan het Radboudumc in Nijmegen. Oorspronkelijk kom ik uit Heerde, een bosrijk dorp op het randje van de Veluwe. Het laatste jaar van mijn studie ben ik als tandarts onder supervisie werkzaam geweest op de spoeddienst van de afdeling Tandheelkunde. Ook heb ik lesgegeven aan eerstejaars studenten, wat ik beide met veel plezier heb gedaan.”

Mark: “Ik woon in Nijmegen waar ik ook mijn studie tandheelkunde heb afgerond. Tijdens mijn studie heb ik mij meer verdiept in de cosmetische tandheelkunde. Laagdrempelige communicatie en de patiënt op zijn gemak laten voelen vind ik erg belangrijk als tandarts. Ik vind het erg leuk om hier te werken!”

Februari 2017

Carnaval

Tijdens de carnaval zijn wij enkele dagen gesloten, namelijk:

Maandag 27 februari

Dinsdag 28 februari

Oktober 2016

Even voorstellen…

Per 1 september 2016 hebben wij Lisanne mogen verwelkomen in het team van preventie-assistentes. Na twee jaar als tandartsassistente te hebben gewerkt bij ons in de praktijk, is zij vol enthousiasme aan de opleiding ‘preventie-assistente’ begonnen. Afgelopen zomer heeft zij hiervoor met vlag en wimpel haar diploma behaald. Naast Noor en Marja is het dan ook mogelijk dat uw gebit op maandagmiddag bij Lisanne wordt gereinigd zodat u weer met een stralende glimlach onze praktijk kunt verlaten.

Augustus 2016

Openingstijden vakantieperiode

Tijdens de vakantieperiode zijn wij enkele dagen gesloten, namelijk:

Dinsdagmiddag 9 en 16 augustus

Woensdag 7, 14 en 21 september

April 2016

Er is een tijd van komen…

Met heel veel plezier heb ik hier van oktober 2013 tot heden gewerkt. Na mijn afstuderen kwam ik dankzij Marjolein Brouwers-Harbers in deze praktijk terecht om haar zwangerschapsverlof waar te nemen. Deze tijdelijke samenwerking zette zich voor een langere tijd voort.

Er staat mij een nieuwe uitdaging te wachten in Breda, waar ik nu twee jaar werk. Ik heb de mogelijkheid gekregen om daar fulltime te gaan werken met als vooruitzicht deze praktijk over te nemen. Met het oog op de toekomst heeft een praktijk dichtbij huis voor mij de doorslag gegeven om mijn werkzaamheden in deze praktijk per 6 juni 2016 over te dragen aan Manon Bax.

Ik heb er alle vertrouwen in dat ik u bij mijn collega’s in deze praktijk in goede handen achterlaat.

Met vriendelijke groet,

Silvia Verstraaten, tandarts.

Januari 2016

Van 1 februari tot 4 juni zal tandarts Marjolein Brouwers-Harbers afwezig zijn in verband met haar zwangerschapsverlof. Haar afwezigheid zal worden opgevangen door tandarts Julie Toemen. Zij werkt op maandag en woensdag tussen 8.00uur en 17.00uur.

November 2015

Per 1 januari 2016 heeft er een verandering plaats gevonden in onze organisatie. Ilse Terwoert is al enkele jaren werkzaam als praktijkmanager en heeft per deze datum de praktijk overgenomen, waardoor zij verantwoordelijk is voor alle secundaire handelingen. De tandartsen kunnen zich hierdoor volledig op hun werk concentreren zonder de zorgen van de organisatie. De verantwoording voor de tandheelkundige zorg blijft liggen bij de tandartsen.

Henk Terwoert blijft onveranderd in de praktijk werken, ondanks dat hij 65 jaar is geworden.

Wat betekent dit voor u? Helemaal niets! Henk, Ilse en het hele team doen hun uiterste best om alles soepel en geruisloos over te laten gaan, zodat u hier geen hinder van ervaart. Mocht u hier vragen over hebben, dan staan wij u graag te woord.

Augustus 2015

Gedurende de vakantieperiode blijft de praktijk geopend, met uitzondering van de volgende dagen:

Woensdag 5 augustus
Woensdag 12 augustus
Vrijdag 14 augustus
Woensdag 19 augustus
Vrijdag 21 augustus

Maart 2015

Vanaf augustus 2015 zijn onze openingstijden verruimd:

Maandag: 7.30-12.20 en 13.30-17.00
Dinsdag: 8.30-12.00 en 13.30-17.00
Woensdag: 8.30-12.00 en 13.30-17.00
Donderdag: 8.30-12.20 en 13.30-17.00
Vrijdag: 8.30-12.00 en 13.00-16.00

Januari 2014

Vanaf januari 2014 is het helaas niet meer mogelijk om rechtstreeks te declareren bij uw zorgverzekeraar voor personen van 18 jaar en ouder. Dit heeft tot gevolg dat u de factuur rechtstreeks van ons krijgt en u deze zelf kunt indienen bij uw zorgverzekeraar voor restitutie.

December 2013

.Vanaf 1 december is Manon in onze praktijk werkzaam als tandarts om het zwangerschapsverlof van Marjolein op te vangen. Ook na dit verlof zal Manon werkzaam blijven en met haar ervaring in een familiepraktijk is zij een fijne aanwinst voor het team.

Klik hier voor meer informatie over het team